mandag den 13. august 2018

Chutney

Så fik jeg lavet en portion chutney med tomater, hvidløg og rødløg👌

Opskrift på chutney


900 g tomat, hakket
600 g rødløg, halveret og skåret i skiver
4 fed hvidløg, skåret i skiver
250 g sukker
1,5 dl rødvinseddike
1 tsk paprika

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og lad det simre en times tid ved svag varme.
 Husk at røre i gryden med jævne mellemrum. 
Efter en time skrues varmen op, og chutneyen koges kraftigt ind, indtil den er blank, og konsistensen er tyk.
 Kom det hele pÃ¥ steriliserede glas og luk straks.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Syltede Rødløg




Opskrift på syltede rødløg
4 rødløg5 dl alm. eddike1 dl sukker1 tsk peberkorn


Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas. 
Eddike og sukker koges op i en gryde sammen med peberkorn. 
Hæld eddikeblandingen over løgene. 
Luk glasset og opbevar køligt.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar