900 g tomat, hakket
600 g rødløg, halveret og skåret i skiver
4 fed hvidløg, skåret i skiver
250 g sukker
1,5 dl rødvinseddike
1 tsk paprika
Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og lad det simre en times tid ved svag varme.
Husk at røre i gryden med jævne mellemrum.
Efter en time skrues varmen op, og chutneyen koges kraftigt ind, indtil den er blank, og konsistensen er tyk.
Kom det hele på steriliserede glas og luk straks.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Syltede Rødløg

Opskrift på syltede rødløg
4 rødløg5 dl alm. eddike1 dl sukker1 tsk peberkorn
Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas.
Eddike og sukker koges op i en gryde sammen med peberkorn.
Hæld eddikeblandingen over løgene.
Luk glasset og opbevar køligt.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar